2 kalkoendijen circa 1 kg samen 1/2 bosje peterselie 100 gm zwarte olijven zonder pit 100 gm gekookte ham 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas 1 eidooier 1 paneermeel 1 zout 1 peper 1 mosterd 1 klein takje rozemarijn 1 blaadje salie 1/2 glas witte wijn 1 bouillonblokje Ontbeen de dijen en verwijder ook de pezen. Was de peterselie en hak haar fijn. Snijd de olijven in reepjes. Hak de ham fijn, doe deze in een kom en voeg de peterselie toe, samen met de olijven, Parmezaanse kaas, eidooier, wat paneermeel en een snufje zout en peper. Meng de ingrediënten goed dooreen en vul de kalkoendijen met het mengsel. Bind het vlees op met keukentouw en bestrijk de buitenzijde met wat mosterd. Leg de kalkoendijen in een passende magnetronschaal. Doe rozemarijn en salie erbij, besprenkel het vlees met wijn en met het in 3 eetlepels heet water opgeloste bouillonblokje. Zet het deksel op de schaal en plaats deze 10 minuten in de magnetron op de hoogste stand. Draai de schaal halverwege de bereidingstijd. Keer nu het vlees om en plaats de schaal nogmaals 10 minuten in de magnetron op 50% van het vermogen. Laat het gerecht tot slot 10 minuten in de uitgeschakelde magnetron staan. Snijd het vlees in plakken en dien het op.