4 kleine kipfilets 1 zout 1 peper 40 gm boter of margarine 150 ml kippebouillon 150 ml crème fraiche 1 eetlepel gesneden dragon ----VOOR VULLING---- 75 gm pancetta of magere ontbijtspek 1 eetlepel margarine 1 teentje knoflook fijngesneden 200 gm spinazie grofgesneden 1 rode paprika in kleine blokjes 150 gm mozzarella in blokjes 1 zout 1 peper Sla kipfilets tussen plasticfolie iets platter, snij ze als een broodje in en sla ze open. Bestooi de filets aan beide zijden met zout en peper Vulling: bak de pancetta in ong. 5 min. krokant in de boter. Voeg de knoflook toe en daarna de spinazie. Bak de spinazie. Bak de spinazie onder omscheppen 3-5 min. mee tot deze geslonken is en het vocht helemaal verdampt is. Laat het mengsel iets afkoelen en roer dan de paprika en mozzarella erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Vul de kipfilets met dit mengsel. Klap de filets dicht. Stek ze vast met houten prikker of bind ze dicht met keukendraad. Verhit de boter en bak hierin de kipfilets aan beide zijden in ong. 15 min. Lichtbruin en gaar. Neem de kip uit de pan. Blus het achtergebleven braadvet af met bouillon en slagroom en laat de saus op zacht vuur nog ong. 45 min. koken. Roer voor serveren de dragon door de saus en serveer deze bij de kipfilet.