- Snijd de kipfilet in reepjes.
- Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de kipreepjes 3 minuten. Voeg de bloemkool en de broccoli toe en roerbak deze ca. 10 minuten mee. Voeg de kruidenpasta toe en roerbak 3 minuten. Voeg 2 dl water en de yoghurt toe en laat het geheel nog even pruttelen.
- Schep de korma in diepe borden of kommen, strooi de cashewnoten erover en geef de pappadums er apart bij. Op tafel: Zet Conimex Mango Chutney en Sambal op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen. Lekker met naanbrood of pitabroodjes. Lekker anders kan ook: India heeft een lange kust en daar worden veel garnalen gevangen. Dus kun je de reepjes kipfilet vervangen door 400 g gepelde rauwe garnalen (bak ze dan ca. 5 minuten met de kruidenpasta mee). Alleen bloemkool of broccoli gebruiken kan prima: verdubbel dan de hoeveelheid. Bevat per portie: Energie: kcal 570/ eiwitten 39 g / koolhydraten 26 g / vet 34 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"4 "}