750 gm kalkoenfilet 500 gm bleekselderij 2 sinaasappels 75 gm boter 1 zout 1 peper 1 zakje maggi sinaasappel sausVoorbereiding : Snijd de kalkoenfilet in blokjes en de schoongemaakte bleekselderij in kleine stukjes. Snipper het lichtgroene blad van de selderij. Snijd 2 dunne reepjes van de schil van 1 schoongemaakte sinaasappel en verdeel beide sinaasappels in partjes. Haal de velletjes eraf. Verhit 25 gram boter en bak het vlees op hoog vuur aan. Bestrooi het licht met zout en peper. Bak de bleekselderij en de sinaasappelreepjes 10 minuten mee. Bereid in een ruime pan 1 zakje Sinaasappel Saus met 50 gram boter volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afwerking: Roer het vlees, de bleekselderij en de sinaasappelreepjes door de saus en laat de sinaasappelpartjes in de saus warm worden. Garneer het gerecht met de gesnipperde selderij. Lekker met (wilde)rijst of aardappelpuree en een lof-salade met appel.