4 kipdrumsticks zout 2 theelepels kerriepoeder 40 g boter of margarine 1/2 rode paprika 1/2 courgette (ca. 150 gr) 1/2 teentje knoflook 2 eetlepels crème fraîche 1 eetlepel piccalilly peper Kip inwrijven met zout en kerriepoeder. In een braadpan 30 g boter verhitten. Kip in ca. 10 minuten rondom goudbruin bakken. Met deksel schuin op de pan in ca. 10 minuten gaar bakken. Af en toe keren. Intussen paprika wassen en de zaadlijsten verwijderen. In dunne reepjes snijden. Courgette wassen en in blokjes snijden. In een andere pan 10 g boter verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Paprika en courgette toevoegen en het geheel ca. 3 minuten zachtjes bakken. Crème fraîche en piccalilly erdoor roeren en gedurende ca. 1 minuut mee warmen. Op smaak brengen met zout en peper. Op twee borden scheppen. Kip erin leggen. Lekker met (snelkook-)rijst en tomatensalade. voedingswaarde : 365 kcal p.p.