Kerriekip met courgette en paprika

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 kipdrumsticks zout 2 theelepels kerriepoeder 40 g boter of margarine 1/2 rode paprika 1/2 courgette (ca. 150 gr) 1/2 teentje knoflook 2 eetlepels crème fraîche 1 eetlepel piccalilly peper Kip inwrijven met zout en kerriepoeder. In een braadpan 30 g boter verhitten. Kip in ca. 10 minuten rondom goudbruin bakken. Met deksel schuin op de pan in ca. 10 minuten gaar bakken. Af en toe keren. Intussen paprika wassen en de zaadlijsten verwijderen. In dunne reepjes snijden. Courgette wassen en in blokjes snijden. In een andere pan 10 g boter verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Paprika en courgette toevoegen en het geheel ca. 3 minuten zachtjes bakken. Crème fraîche en piccalilly erdoor roeren en gedurende ca. 1 minuut mee warmen. Op smaak brengen met zout en peper. Op twee borden scheppen. Kip erin leggen. Lekker met (snelkook-)rijst en tomatensalade. voedingswaarde : 365 kcal p.p.

Kerriekip met courgette en paprika is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriekip met gemarineerde ui
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriekip met oosterse wokgroenten en noedels
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kerriekip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriekip met rijst en cashewnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept