- Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook. Voeg de mie toe, kook deze in ca. 12 minuten gaar. Afgieten in een vergiet en goed laten uitlekken.
- Snijd ondertussen de kipfilet in kleine blokjes en meng ze met een scheutje ketjap marinade. Rijg de kipblokjes aan sat?okjes. Kort laten trekken.
- Rooster de kipsat?p de hete barbecue, onder de grill of in de grillpan in ca. 10 minuten aan beide kanten gaar. Geregeld keren.
- Pel ondertussen de bananen en snijd ze in dikke plakjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de koolreepjes ca. 3 minuten. Roer er vervolgens "},{"@type":"HowToStep","text":"0.5 dl water en de boemboe goed door. Schep de goed uitgelekte mie en de plakjes banaan erdoor en roerbak nog 3 minuten.
- Verwarm ondertussen de sat?us volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Schep de bahmi in diepe borden of kommen, leg de kipsat?rnaast en schenk er wat sat?us over. Geef er de rest van de pindasat?us apart bij.
Op tafel: Zet Conimex Kroepoek Lange Plakken, Seroendeng en Gebakken Uitjes op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Vervang de kip door blokjes hamlapjes. Vervang 1 banaan door 1 in stukjes gesneden geschilde appel. Compleet wokmenu: Lekker vooraf kerrie-kokossoep en toe lychee-, sinaasappel- en aardbeisalade Bevat per portie: Energie: kcal 860/ eiwitten 43 g / vet 29 g / koolhydraten 105 g Halveer of vermenigvuldig de ingredi?en verhoudingsgewijs voor minder of meer personen "}],"recipeYield":"4 "}