Kip in gember kerrie saus.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm kipfilet 15 gm boter 1 ui 1/2 groene paprika 1/2 rode paprika 2 eetlepels bloem 2 eetlepels kerrie 1 1/2 deciliter kippeboullion 1/8 liter slagroom 1 peper 1 zout 2 eetlepels bakgember Verhit de kipfilet 4 min op 500 watteaspoon afgedekt in de magnetron op een bordje. doe de boter in een magnetronschaal en verhit 30 sec op 700 watt. Doe de gesnipperde ui en de paprika in stukjes erbij, roer goed door en verhit ca 4 min op 700 watt, afgedekt. roer de bloem en de kerrie erdoor. Dan de kippeboullion, dan de slagroom. verhit nogmaals 4 min op 700 watt,afgedekt, en roer halverwege goed door. Ondertussen de kip in stukjes snijden. Voeg de kip toe, en verhit nog 4 min op 700 watt, afgedekt Op smaak brengen met zout en peper. even laten nagaren een paar min. en smullen maar!!! Lekker met rijst.

Kip in gember kerrie saus. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept