250 gm kipfilet 15 gm boter 1 ui 1/2 groene paprika 1/2 rode paprika 2 eetlepels bloem 2 eetlepels kerrie 1 1/2 deciliter kippeboullion 1/8 liter slagroom 1 peper 1 zout 2 eetlepels bakgember Verhit de kipfilet 4 min op 500 watteaspoon afgedekt in de magnetron op een bordje. doe de boter in een magnetronschaal en verhit 30 sec op 700 watt. Doe de gesnipperde ui en de paprika in stukjes erbij, roer goed door en verhit ca 4 min op 700 watt, afgedekt. roer de bloem en de kerrie erdoor. Dan de kippeboullion, dan de slagroom. verhit nogmaals 4 min op 700 watt,afgedekt, en roer halverwege goed door. Ondertussen de kip in stukjes snijden. Voeg de kip toe, en verhit nog 4 min op 700 watt, afgedekt Op smaak brengen met zout en peper. even laten nagaren een paar min. en smullen maar!!! Lekker met rijst.