2 eetlepels grof gesneden verse salie 2 eetlepels extra vergine olijfolie 2 kipfilets a 125 gr 4 plakken parmaham 200 gm kruidige tomatensaus (potje) 1/2 venkelknol 125 gm sperziebonen Verwarm de oven voor op 200 graden C. Roer de salie door 1 eetl van de olijfolie, bestrijk hiermee de kipfilets en wikkel ze in plakken Parmaham. Leg de filets in een ovenschaal en laat ze in de oven in ong. 20 minuten gaar worden. Voeg de tomatensaus toe en laat nog 5 min. in de oven sudderen. Snijd de venkel in plakjes, bestrijk ze met de rest van de olijfolie en gril ze in een anti-aanbakpan in ong. 15 min. aan beide kanten lichtbruin en gaar. Blancheer de sperziebonen in ong. 4 min. beetgaar en giet ze af. Serveer de venkel en de sperziebonen bij de kip. Bevat ong. 324 Kcal, 25 gr vet en 6 gr koolhydraten p.p.