4 kipfilets 125 gm scampi's 1/4 liter kippenbouillon 1 peper 1 zout 120 gm fijne boontjes 1/4 liter room 1 teentje knoflook 1 koffielepel maïsbloem 50 gm boter 1 eetlepel gehakte peterselie Snij de kipfilets open en klop ze wat platter. Kleur de filets in boter, bestrooi met peper en zout. Verwijder de filets uit de pan en giet de kippenbouillon erin. Pel de scampi's en bak ze aan in een weinig boter, voeg er de gesnipperde knoflook aan toe en bestrooi met peper en zout. Voeg de room toe en laat even inkoken. Giet de scampisaus door een zeef bij de gevogeltejus. Bind de saus met maïsbloem, die opgelost is in water. Schik een kippenlapje op een bord. Lepel er enkele scampi's bij en bedek ze met de saus. Schik er enkele groene natuurgekookte boontjes rond. Geef er hertoginnenaardappelen bij, die even gekleurd werden in de oven.
Kip met scampi's en prinsessenboontjes is een recept van De Virtuele Keuken