50 g margarine 25 g bloem 3 1/2 deciliter melk 50 g geraspte oude kaas zout peper 3 zwarte olijven 4 kipfilets à 100 g 75 g gerookte magere spekblokjes In steelpan 25 g margarine smelten. Bloem erdoor roeren. Al roerende scheutje voor scheutje melk toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. ± 5 min. Zachtjes koken. Af en toe roeren. Kaas erdoor roeren en laten smelten. Op smaak brengen met zout en peper. Laten afkoelen. Af en toe roeren. Lage ovenschotel invetten. Olijven ontpitten en in stukjes snijden. Kipfilets onder koud water afspoelen. Met keukenpapier droogdeppen. Kip inwrijven met zout en peper. In koekenpan rest van margarine verhitten. Spekblokjes in ± 4 min. Uitbakken. Kipfilets toevoegen. In ± 10 min. Lichtbruin en gaar bakken. Af en toe keren. Intussen grill voorverwarmen op hoogste stand. In ± 2 min. Al roerende kaassaus verwarmen. Kip in ovenschotel leggen. Helft van spekblokjes en olijven door kaassaus mengen. Saus over kip schenken. Rest van spekblokjes erover strooien. Kipschotel vlak onder grill ± 1 min. Grilleren. Lekker met aardappelpuree en spruitjes.