1 ananas 2 eetlepels groene pepers (uit potje) 70 gram boter 100 gram suiker wat zout 3 eetlepels citroensap 4 maïskipfilets 2 eetlepels zonnebloemolieVoorbereiding : Maak de ananas schoon. Verwijder de schil en de “ogen” en de zwarte harde stukjes in het vruchtvlees. Snijd de ananas tweemaal in de lengte door en verwijder de harde kern. Snijd de ananas nu in stukjes. Vang het sap op. Spoel vervolgens de groene pepertjes af.Voorbereiding : Smelt 50 gram boter in een koekenpan. Voeg de suiker toe. Roer vervolgens de stukjes ananas, de pepertjes, het zout en het citroensap erdoor. Laat dit mengsel op een laag vuur gedurende 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer het wel regelmatig om. Verhit nu de overgebleven boter en de zonnebloemolie in een koekenpan. Bak hierin de kipfilets rondom bruin. Temper de hittebron en bak de kipfilets in circa 20 minuten door en door gaar. Bestrooi de filets met wat zout. Verdeel de filets over de borden en schep er warme ananaschutney naast. Eet bij dit lekkere gerecht (bijvoorbeeld) gekookte rijst en bloemkool.