Komkommer gevuld met kippengehakt

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

400 gm kippengehakt 1 ui 1 grote komkommer 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 rode paprika 1 groene paprika 1 ei 50 ml bouillon 1 peper 1 zout Schil de komkommer en verdeel hem in vier stukken, snijd deze stukken in de lengte door en hol ze uit met een lepel, vorm er bootjes van en snijd het vruchtvlees klein. Vermeng dit met het gehakt, de gesnippde ui, de uitgeperste knoflook, het losgeklopte ei en peper en zout naar smaak. Vul de stukken komkommer met het gehaktmengsel en leg deze in een overschotel. Doe de ontvelde tomaten, de gesneden paprika's en de bouillon erbij. Plaats de schotel in een voorverwarmde over (200ºC) gedurende ongeveer 30 minuten. Serveer er een gemengde salade bij (zonder suiker!).

Komkommer gevuld met kippengehakt is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vol-au-vent
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenballetjes met bulgur
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische quiche met kip en juliennegroenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soerabaja cupcake
45 min-
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept