- Snijd ondertussen de kipfilet in reepjes.
- Was en halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in smalle reepjes.
- Was en snijd de spitskool in smalle reepjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de kipfilet 5 minuten. Voeg de paprika en de spitskool toe en roerbak deze 3 minuten mee. Voeg de boemboe en 1 dl water toe en laat het gerecht 3 minuten pruttelen. Schep de mihoen en de koriander erdoor en warm goed door.
- Schep de pittige mihoen in diepe borden of kommen. Op tafel: Zet Gebakken Uitjes, Seroendeng, Ketjap en/of Sojasaus, Sambal, Atjar en Kroepoek op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Vervang de kip door vleesreepjes en de spitskool door Chinese kool of paksoi. Bevat per portie: 548 kilocalorieën / eiwit 32 g / vet 18 g / koolhydraten 64 g "},"recipeYield":"4 "}