- Maak de kippenlevertjes schoon en verwijder eventuele adertjes. Snijd de kippenlevertjes in vieren.
- Maak de wortels schoon en snijd ze in schuine smalle plakjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de plakjes wortel 5 minuten. Voeg de kippenlevertjes (of biefstukreepjes) toe en roerbak ze 3 minuten mee. Schep de afgekoelde noedels erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (ca. 8 eetlepels), de taugé en de bladselderij toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.
- Schep de gewokte noedels in diepe borden of kommen. Op tafel: Zet Gebakken Uitjes, Sambal en Kroepoek op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Vervang de kippenlevertjes door blokjes tahoe. Bestrooi het gerecht met een ½ in ringen gesneden rode ui. Bevat per portie: 578 kilocalorieën / eiwit 32 g / vet 23 g / koolhydraten 60 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"4 "}