Paella met kip en varkensvlees.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

5 eetlepels olie 200 gm hamlappen, in stukken gesneden 200 gm chorizo, in stukken van 2 centimet; er 4 kipdrumsticks 4 tomaten, ontveld, in stukken 3 theelepels paprikapoeder 300 gm risottorijst 8 deciliter kippenbouillon (van tablet) 12 grote gekookte garnalen 1 zout 1 peper 2 á 3 lente-uitjes, in ringen ----EXTRA NODIG---- 1 grote lage metalen paellapan of la; ge wok Olie verhitten, hamlappen, chorizo en kip toevoegen en op middelhoog vuur in 20 min rondom lichtbruin bakken. Tomaat en paprikapoeder al omscheppend 5 minuten meebakken. Rijst gelijkmatig over vlees strooien, bouillon verwarmen en eroverheen schenken. Rijst omscheppen, pan afdekken en gerecht 20 minuten zachtjes laten koken. Garnalen, zout en peper toevoegen en paella nog 5 minuten verwarmen. Lente-ui erover strooien.

Paella met kip en varkensvlees. is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept