- Boen de limoen onder de koude kraan schoon. Rasp de schil en pers de limoen uit.
- Roer de marinademix (uit het pak) glad met 3 eetlepels olie. Voeg de kipreepjes en de limoenrasp toe, laat ca. 15 minuten trekken.
- Was ondertussen de sla, haal de blaadjes los en droog ze.
- Breek de stukken kroepoek in 4 stukken van ca. 20 cm en verkruimel de rest.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en bak de kipreepjes ca. 5 minuten. Roer de sausmix (uit het pak), "},{"@type":"HowToStep","text":"2.5 dl water en het limoensap erdoor en kook 3 minuten. Af laten koelen.
- Meng de afgekoelde kipreepjes met de wortelreepjes, de grofgehakte kruiden en de blaadjes sla.
- Leg de stukken kroepoek op borden, schep de Vietnamese nam chickensalade erop en verdeel de verkruimelde kroepoek erover. Direct serveren. Op tafel: Zet Conimex Kroepoek, Sweet Chili Saus en Sambal op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker anders kan ook: Heb je kokosmelk in huis, gebruik dat dan in plaats van water. Verdeel de kroepoek in 4 grote stukken, schep de salade erop en bestrooi met seroendeng, geroosterde pinda´s of cashewnoten. Bevat per portie: Energie: kcal 400 / eiwitten 26 g / vet 24 g / koolhydraten 20 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "}],"recipeYield":"4 "}