Wilde eendenborst met bramensaus

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm groene asperges geschild 1 zout 1 peper 8 wilde eendenborsten 1/2 theelepel gedroogde oregano verkruimeld 25 gm boter of margarine Begin ca. 25 min. voor serveren. Asperges in ruim kokend water met zout in 8 - 10 min. beetgaarkoken. Eendenborsten met zout, peper en oregano bestrooien en in boter in koekenpan aan elke kant ca. 2 min. bakken. Eend uit pan nemen en in aluminiumfolie ca. 5 min. laten rusten. Eendenborsten serveren met bramensaus en groene asperges. voedingswaarde : ca. 475 kcal per persoon

Wilde eendenborst met bramensaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met bramensaus en knolselderij-tijmpuree
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsflensjes met bramen-portsaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Wilde Eendenborst Met Bramensaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept