Zomerse kippensalade

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm gare kippenworst 500 gm verse tomaten 2qo g uien 1 marinade Maak de marnade van: van mosterd, azijn, olie, peper en zout en gehakte peterselie. Snij de koude, gare kippenworst in dunne plakjes, evenals de gepelde tomaten en de uien (de uien bijzonder fijn snijden). Schik het vlees, de tomaat en de ui in een ruime slakom. Begiet dit alles met de marinade. Laat deze samenstelling ongeveer 2 uur trekken. Garneer de salade met kwartjes tomaat, gehakte peterselie en een schijfje citroen. Deze salade is zeer geschikt in een tuinbuffet of als begeleiding bij een avondmaal.

Zomerse kippensalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kippensalade met noedels op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte Bolletjes Met Kippensalade En Gember
0-10 min -
Bekijk recept
Zomerse kippensalade
Bekijk recept
Kippensalade met papaya, meloen en pompelmoes
0 min
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept