400 gm notenrijst (pak a 250 g, lassie) 500 gm bleekselderij 400 gm kipfilet 1 zout 1 peper 1 zakje walnoten (45 g, baukje) 3 eetlepel(s) ah walnootolie (fles) 1 kippenbouillontablet 100 gm blanke rozijnen Bereiden: Notenrijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukken van 1 cm snijden. Enkele bleekselderijblaadjes bewaren voor garnering. Kipfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. Walnoten grof hakken. Wok zonder olie verhitten en walnoten ca. 2 minuten roosteren. Uit wok nemen. In wok olie verhitten. Kip ca. 4 minuten roerbakken. Bleekselderij toevoegen en ca. 2 minuten bakken. Bouillontablet erboven verkruimelen, 1 dl water en rozijnen toevoegen en nog ca. 3 minuten stoven. Gameren met walnoten en bleekselderijblad. Serveren met notenrijst.Voorbereiding stijd: ca. 30 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 765 kilocalorie‰n eiwit 38 g vet 34 g koolhydraten 78 g Wijncategorie: 6 Ros‚wijnen. Undurraga Ros‚ Recipe by AH receptkaart, week 42/43