250 gm kippenlevertjes 250 gm champignons naar keuze 2 wortelen 2 tomaten 1 bosje kervel 1 gemengde sla 1 olie om te bakken ----BENODIGDHEDEN VINAIGRETTE---- 6 eetlepel(s) olie 2 eetlepel(s) rode wijnazijn 1 likje mosterd 1 snuifje tijm 1 peper 1 zout Bak de in blokjes gesneden en zorgvuldig schoongemaakte en gespoelde kippenlevertjes met de champignons en de in blokjes gesneden wortelen gaar in de olie. Bestrooi met peper en zout. Schep uit de pan en laat lichtjes afkoelen. Verdeel de gemengde sla met de in blokjes gesneden tomaten en de gehakte kervel over de vier borden en schep het kippenleverslaatje erop. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette en bedruip daarmee het slaatje. Serveer lauw met vers knapperig stokbrood. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :