Kippenragout met kerrie en selder

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm gaar kippenvlees 3 uien 2 stengels witte selder 100 gm boter 1 knoflookteentje 1 stoofappel 1 eetlepel(s) bloem 2 eetlepel(s) kerriepoeder 1 eetlepel(s) tomaten-puree 1/4 liter verse room 1 zout 1 peper Snij het kippenvlees in blokjes en hak uien en selder fijn. Fruit ui en selder 5 minuten aan in de hete boter en pers daarover het lookteentje uit. Voeg de geschilde, ontpitte en in blokjes gesneden appel toe en laat 5 minuten mee-stoven. Bestuif met bloem en kerrie, draai het vuur lager en roer er de tomatenpuree en de room door. Voeg het gare kippenvlees toe en laat alles nog een vijftal minuten doorwarmen en indikken. Kruid met peper en zout en schep over in nestjes van aardappelpuree, warme bladerdeegpasteitjes of een tulband van rijst of serveer als lepelhapjes of in kleine hartige flensjes. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0



5.2002 :Fingerprint : 26450884,459710890,Kalorio

Kippenragout met kerrie en selder is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept

Smakelijke pasteitjes met salade
20 min -
Bekijk recept
Lentepasteitje met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenragout met champignons en bosuitjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept