500 gm gaar kippenvlees 3 uien 2 stengels witte selder 100 gm boter 1 knoflookteentje 1 stoofappel 1 eetlepel(s) bloem 2 eetlepel(s) kerriepoeder 1 eetlepel(s) tomaten-puree 1/4 liter verse room 1 zout 1 peper Snij het kippenvlees in blokjes en hak uien en selder fijn. Fruit ui en selder 5 minuten aan in de hete boter en pers daarover het lookteentje uit. Voeg de geschilde, ontpitte en in blokjes gesneden appel toe en laat 5 minuten mee-stoven. Bestuif met bloem en kerrie, draai het vuur lager en roer er de tomatenpuree en de room door. Voeg het gare kippenvlees toe en laat alles nog een vijftal minuten doorwarmen en indikken. Kruid met peper en zout en schep over in nestjes van aardappelpuree, warme bladerdeegpasteitjes of een tulband van rijst of serveer als lepelhapjes of in kleine hartige flensjes. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :