Kippenvleugels met bessengelei

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

32 kippenvleugeltjes 1 zout 1 peper 2 koffielepels gedroogde dragon 100 gm boter ----VOOR DE SAUS---- 8 eetlepel(s) bessen-gelei 2 eetlepel(s) geraspte mierikswortel 1 eetlepel(s) griessuiker 125 ml verse room Snij de topjes van de vleugels (hou ze apart voor een bouillon) en kruid met peper, zout en dragon. Laat ze in 15 tot 20 min. gaar en goudbruin bakken in de hete boter. Neem uit de pan, laat uitlekken en hou warm. Meng voor de dipsaus de bessengelei met mierikswortel, suiker, room en een snuifje zout en serveer bij de vleugeltjes. Deze dipsaus smaakt eveneens voortreffelijk bij drumsticks of kippenspiesjes. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :

9.0

5.2002 :Fingerprint : 26450884,459710892,Kalorio

Kippenvleugels met bessengelei is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnootjes met rode bessengelei
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindegebraad met wijnsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van wilde eend met rode bessen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige kippenvleugels met mango en pindadip
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Palaw
30 min-
Bekijk recept
Couscous met gekaramelliseerde rode uien
30 min-
Bekijk recept
Buffalo wings met bluecheesedip
15 min Snack
Bekijk recept