400 gm deegwaren: torselli, spirelli, sch; elpjes, horentjes 2 kipfilets 100 gm pijnappelpitten 100 gm rookspek in reepjes 250 gm gemengde sla 250 g bospaddestoelen; 100 g boter ----BENODIGDHEDEN VINAIGRETTE---- 100 ml olijfolie 2 eetlepel(s) honing 2 sjalotjes 2 eetlepel(s) mayonaise 1/2 koffielepel mosterd 1 peper 1 zout Kook de deegwaren beetvast in kokend gezouten water, giet ze af en laat ze afkoelen in een vergiet. Bereid de vinaigrette. Schik de sla op bordjes of in schaaltjes en meng met de deegwaren en de vinaigrette. Schik daarop de in boter aangefruite spek- en kippenreepjes. Bestrooi met geroosterde pijnappelpitten en gameer tenslotte met de in boter aangefruite bospaddestoelen, Serveer lauw. :Energie : 0 kcal :Letzte Aender. :
9.0
5.2002 :Fingerprint : 26450884,459710891,Kalorio
Kippenslaatje met pasta en spekreepjes is een recept van De Virtuele Keuken