1 sjalot 1 limoen 125 g zachte gezouten boter 1 theelepel milde currypasta (pot a 283 g) 1 theelepel mangochutney (pot a 346 g) 600 g kipfilet 4 eetlepels bloem 1 ei, losgeklopt 6 eetlepels broodkruim 3 eetlepels zonnebloemolie materialen: cocktailprikkers, staafmixer of keu; kenmachineVoorbereiding Sjalot in stukken snijden. Limoen schoonboenen, schil eraf raspen en limoen -uitpersen. Boter in keukenmachine met sjalot, limoenrasp en -sap, currypasta en mangochutney mengen; met zout en peper op smaak brengen. Kipfilet met scherp mes inkepen en draaiende beweging maken, zodat zakje ontstaat. Met spuitzak boter in inkeping van kipfilet spuiten. Kipfilet in holte van handen bolvormig kneden. Punt van kipfilet terugvouwen en met cocktailprikker vaststeken. Kipfilet in bloem wentelen, door ei halen en vervolgens met broodkruim bedekken. Gevulde kipfilets in koelkast 15 min. laten opstijven. Bereiden Oven voorverwarmen op 200°C. In koekenpan olie verhitten en kipfilet op matig vuur aan beide kanten lichtbruin bakken. Kipfilet uit pan nemen en in oven in 10-12 min. gaar laten worden. Kipfilet uit oven nemen en 2 min. laten rusten. Elke kipfilet in 3 schuine plakken snijden. Bevat per eenpersoonsportie energie 605 kCal - eiwit 41 g vet 38 g - koolhydraten 24 g Wijntip Norton Torrontés