50 gram blanke rozijnen 400 gram kalkoenfilet peper en zout 2 appels (liefst gou 2 eetlepels citroensap 1 theelepel kaneelpoeder 1 eetlepel honing 2 eetlepels abrikozenjam 400 gram vlinderpasta of strikjespasta (farf; alle) 2 eetlepels olijfolie 1 gele paprika 1 bakje tuinkers aluminiumfolieVoorbereiding : Verwarm de oven voor op 200º C. Week de rozijnen in lauw water en laat ze daarna uitlekken. Snijd de kalkoenfilet in reepjes en bestrooi ze met wat peper en zout. Snijd vervolgens de appels in vier stukken. Verwijder het klokhuis en snijd de appelstukken in schijfjes. Besprenkel ze met citroensap, zodat ze niet bruin worden. Meng tot slot kaneelpoeder met honing en abrikozenjam.Voorbereiding : Leg 4 stukken aluminiumfolie naast elkaar. Verdeel daarover de appelschijfjes en de rozijnen. Schep er dan 1 eetlepel van het honingjammengsel op. Leg daarop de reepjes kalkoenfilet met daarop een klontje boter. Rol de aluminiumfolie nu op tot een worst en draai de uiteinden dicht. Leg de pakketjes, die elk op een grote toffee lijken, naast elkaar op een bakplaat en schuif deze naar het midden van de oven. Bak een en ander gedurende zo’n 30 minuten totdat de kalkoen gaar is. Kook intussen de pasta in kokend water met daarin 1 eetlepel olijfolie en een beetje zout. Volg hierbij de aanwijzingen op de verpakking (dus circa 8 minuutjes). Halveer de paprika, haal de zaadjes eruit en snijd de paprika dan in heel kleine blokjes. Verwarm vervolgens 1 eetlepel olijfolie in een wok of hapjespan en bak hierin de paprikablokjes gedurende 2 minuten. Giet de gare pasta af in een vergiet en schep deze door de paprikablokjes. Serveer de vlinderpasta met de kalkoenpakketjes erop en geknipte tuinkers daaromheen.