1 bakje cherrytomaatjes 1 sjalotje 2 el. jalapeñopereepjes (casa fiësta) 1/2 citroen 1 zakje verse koriander zout 4 kipfilets a 120 gr. 1 el. cajunkruiden 2 el. olijfolieVoorbereiding : Cherrytomaatjes wassen en in partjes snijden. Sjalotje pellen en snipperen. Peperreepjes in stukjes snijden. Citroen uitpersen. Tomaat, peper en sjalot door elkaar scheppen. Citroensap erdoor roeren, koriander erboven in stukjes knippen. Tomaatsalsa op smaak brengen met zout. Kipfilet rondom met cajunkruiden bestrooien. Kip in ca. 12 min. bruin en gaar braden. Kipfilets in plakken snijden en op 4 borden leggen. Salsa ernaast scheppen. Serveren met 2 opscheplepels zilvervliesrijst per persoon. Energie totaal per persoon 210 Kcal. 877 Kj. 31 gr. eiwit, 31 gr. vet, 4 gr. koolhydraten .