Tomaat-cajunkipfilet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 bakje cherrytomaatjes 1 sjalotje 2 el. jalapeñopereepjes (casa fiësta) 1/2 citroen 1 zakje verse koriander zout 4 kipfilets a 120 gr. 1 el. cajunkruiden 2 el. olijfolie
Voorbereiding
: Cherrytomaatjes wassen en in partjes snijden. Sjalotje pellen en snipperen. Peperreepjes in stukjes snijden. Citroen uitpersen. Tomaat, peper en sjalot door elkaar scheppen. Citroensap erdoor roeren, koriander erboven in stukjes knippen. Tomaatsalsa op smaak brengen met zout. Kipfilet rondom met cajunkruiden bestrooien. Kip in ca. 12 min. bruin en gaar braden. Kipfilets in plakken snijden en op 4 borden leggen. Salsa ernaast scheppen. Serveren met 2 opscheplepels zilvervliesrijst per persoon. Energie totaal per persoon 210 Kcal. 877 Kj. 31 gr. eiwit, 31 gr. vet, 4 gr. koolhydraten .

Tomaat-cajunkipfilet is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Cajunkipfilet Met Cherrytomatensalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept