Bereiding
2 theel. dieetmargarine of olie 90 gr. rode paprika , 200 gr. aardappelen , 240 kipfilet 240 gr. tomaten uit blik, 1/2 knoflookteentje, 1/4 theel. zout, 1/4 theel. oregano, 1/4 theel. basilicum, tijm.
Voorbereiding kook de kipfilet in water met daarin een 1/4 kippen bouillontablet , in blokjes snijden, aardappels koken en in blokjes snijden Pureer de tomaten met een staafmixer, snijd de paprika in dunne reepjes, de knoflook zeer fijn hakken, Verwarm de oven voor op 180 graden
Voorbereiding; Bak de aardappelblokjes en paprika in de dieetmargarine gedurende 5 min. Doe de aardappelen , de kip en de paprika in een ovenschaal. Vermeng de fijngehakte knoflook met de gepureerde tomaten, het zout, oregano, basilicum en de tijm. Voeg dit mengsel bij de ovenschotel en roer het door elkaar. Dek de ovenschotel af en bak 25-30 min. in de oven, totdat het gerecht door en door warm is. Lekker met een tomaten/komkommersalade