conimex ketjap asin 1 conimex maaltijdpakket cashew chicken 300 g kipfilet 200 g shii-takes 6 lente-uitjes conimex wok olie 300 g geschrapte (dunne) worteltjes 2 eetlepels fijn gehakte selderijVoorbereiding Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels (uit het pak) toe en kook deze in ca. 3 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken. Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en meng met de kipkruidenmix (uit het pak). Maak de shii-takes zo nodig schoon (meestal is dat niet nodig) en snijd ze in vieren of plakjes. Was en snijd de lente-uitjes (ook het groen) in lange repen en de worteltjes in schuine dunne plakken. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de plakjes wortel 3 minuten. Wok daarna de kipstukjes 5 minuten mee. Voeg de shii-takes en de lente-uitjes toe en wok nog 2 minuten. Roer de sojasausmix (uit het pak) en 3 dl water erdoor en ca. 2 minuten zachtjes laten koken. Schep de afgekoelde noedels, de selderij en de cashewnoten (uit het pak) erdoor en wok nog 1 minuut. Schep de cashew chicken in diepe borden of kommen.
Cashew Chicken Met Shii-Take (Foto) is een recept van De Virtuele Keuken