4 ongepaneerde kalkoenschnitzels of 500 gram kalko; enfilet wat versgemalen peper en wat zout 200 gram champignons 50 gram boter 1 1/2 witte wijn 2 dl schenkbare crème 1/2 tlepel dijonmosterd fraîche of kookroom 150 gram witte druiven (zonder pit)Voorbereiding : Snijd, indien nodig, de kalkoenfilet in platte stukken. Bestrooi deze stukken met wat peper en zout. Borstel of veeg de champignons schoon en snijd deze in plakjes.Voorbereiding : Verhit de boter en bak hierin de kalkoenschnitzels in zo’n 12 minuten zachtjes bruin en gaar. Schep ze vervolgens uit de pan en houd ze even warm. Bak de champignons in het braadvet. Schenk dan de wijn erbij en laat deze iets inkoken. Roer de mosterd en crème fraîche erdoor. Halveer nu de druiven en schep deze door de saus. Serveer de kalkoenschnitzels met de mosterdsaus. Heerlijk met rösti en brocolli en/of peultjes.
Kalkoenschnitzel In Dijonmosterdsaus Met Druiven is een recept van De Virtuele Keuken