Kalkoenschnitzel In Dijonmosterdsaus Met Druiven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 ongepaneerde kalkoenschnitzels of 500 gram kalko; enfilet wat versgemalen peper en wat zout 200 gram champignons 50 gram boter 1 1/2 witte wijn 2 dl schenkbare crème 1/2 tlepel dijonmosterd fraîche of kookroom 150 gram witte druiven (zonder pit)
Voorbereiding
: Snijd, indien nodig, de kalkoenfilet in platte stukken. Bestrooi deze stukken met wat peper en zout. Borstel of veeg de champignons schoon en snijd deze in plakjes.
Voorbereiding
: Verhit de boter en bak hierin de kalkoenschnitzels in zo’n 12 minuten zachtjes bruin en gaar. Schep ze vervolgens uit de pan en houd ze even warm. Bak de champignons in het braadvet. Schenk dan de wijn erbij en laat deze iets inkoken. Roer de mosterd en crème fraîche erdoor. Halveer nu de druiven en schep deze door de saus. Serveer de kalkoenschnitzels met de mosterdsaus. Heerlijk met rösti en brocolli en/of peultjes.

Kalkoenschnitzel In Dijonmosterdsaus Met Druiven is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met kalkoenschnitzel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept