Antilliaanse kalkoen

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kleine kalkoen of 6 dijen of poten 2 flinke uien 1 citroen in schijfjes (optioneel) 1 potje kappertjes (laten uitlekken) 1 zakje pruimen 1 zakje rozijnen 250 gm boter 1 peper, zout 1 djintan 1 braadslede 1 aluminiumfolie Snijd de kalkoen in stukken en smeer die in met peper, zout en djintan. Leg op de bodem van de braadslede de helft van de boter in klontjes. Leg daarop de kalkoen, met erop en ertussen de rest van de ingredi‰nten. Verdeel er de rest van de boter in blokjes over. Dek het geheel af met aluminiumfolie. Laat de kalkoen in de oven op 180 gr C ca. 3 uur gaar worden.

Antilliaanse kalkoen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antilliaanse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananas met siroop op Antilliaanse wijze en witte chocolademousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Varkenscari op Antilliaanse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antilliaanse omelet geflambeerd met rum
20 min Nagerecht
Bekijk recept