600 gram in blokjes gesneden kipfilet 2 eetlepels maïzena 6 in schuine ringetjes gesneden bosui; tjes 150 gram taugé 175 gram broccoliroosjes 1 grof gesneden ui 120 gram in staafjes gesneden wortel 1 uitgeperst teentje knoflook 2 in reepjes gesneden zoete rode pepe; rs 2 eetlepels zoete chilisaus 2 eetlepels lichte japanse sojasaus 2 eetlepels medium sherry zout en versgemalen witte peper 4 eetlepels maïsolieVoorbereiding : Kruid de kipblokjes met wat peper en zout en bestrooi ze met maïzena. Verhit de olie in de wok en bak (eventueel in 2 keer) de kipblokjes goudbruin en gaar. Houd ze hierna warm. Schep nu de bosui, taugé, broccoli, wortel, knoflook en ui in de wok en roerbak een en ander ongeveer 1 minuut. Voeg er dan de sojasaus, chilisaus en sherry aan toe en laat het geheel even doorkoken. Doe er vervolgens de kipblokjes weer bij en voeg op het laatst de zoete rode pepers toe. Breng het gerecht op smaak met wat peper en zout.