1 eetlepel paprikapoeder (mild) 1 eetlepel knoflookpoeder 1 eetlepel dragon 1 theelepel zout 2 eetlepels venkelzaadjes 1 eetlepel gedroogde roze peperkorrels 2 kipfilets 1 het sap van 1 uitgeperste citroen 2 theelepels olie 1 grillpan Vermeng alle kruiden. Snijd de kipfilets horizontaal bijna doormidden en klap ze als een vlinder open (= butterfly). Sla de filets tussen plastic folie plat tot ze heel dun zijn. Haal ze door het citroensap en bestrooi ze licht met het kruidenmengsel. Vet de grillpan met olie in of verwarm de grill op de hoogste stand. Grilleer de kipfilet aan beide zijden ca. 3 minuten. Serveer de kipfilet in een pitabroodje met een pittige salsa, gemaakt met stevige groenten als venkel, selderij en rettich. Uw zelfgemaakte kruidenmengsel kunt u in een goed afgesloten pot bewaren. U kunt de kip ook bestrooien met een kant en klaar gekocht cajunkruidenmengsel.