1 casino witbrood 2 eetlepels gesmolten boter 400 gm kalkoenfilet in dunne reepjes 1 theelepel rozemarijn 1 small gesnipperde ui 2 eetlepels olie 200 gm gehalveerde peultjes 2 tomaten in blokjes 125 deciliter creme fraiche 1 zout, peper 2 eetlepels cajunkruiden Verwarm de over oor op 200 g C. Snijd van het brood 4 bakjes met een bodem van 2 cm en wanden van 1 1/2 cm, bestrijk de bakjes met boter en bak ze in het midden van de oven in 5-10 minuten krokant. Wrijf de kalkoen met de cajunkruiden en de rozemarijn in. Bak de ui ca. 5 minuten in de olie. Voeg de kalkoen toe en roerbak ca. 5 minuten. Roer de peultjes erdoor en bak ze 5-10 minuten mee. Roer de tomaten en de crEme fraIche erdoor en laat nog even koken. Breng op smaak met zout en peper. Serveer dit mengsel in de broodbakjes.
Cajuncarre's met kalkoen en roerbakgroenten is een recept van De Virtuele Keuken