200 gm gekookte kip 200 gm gepelde garnalen 250 gm tauge 500 gm heel fijngesneden kool 4 eetlepels kleingesneden selderij 2 eetlepels olie 2 eetlepels sherry eventueel bouillon 8 sneden volkorenbrood 8 eetlepels ketjap 2 eetlepels geraspte kokos 25 gm sesamzaad Snijd de kip in dunne reepjes en vermeng deze met de garnalen. Was de taugé en laat hem uitlekken. Fruit de kool, taugé en selderij in 1 el olie. Voeg de kip en de garnalen toe, plus de sherry. Schep alles luchtig om en laat het door en door warm worden, maar niet te gaar. Voeg zonodig wat bouillon toe. Vet een ondiepe grote ovenschotel in met olie en leg hierin de sneetjes brood. Vermeng de ketjap met evenveel water, verdeel dit mengsel gelijkmatig over het brood. Schep het vlees-groentemengsel op het brood en bestrooi het gerecht met kokos en sesamzaad. Bak de schotel 10 minuten in een voorverwarmde hete oven (200 gr).