400 gram kipfilet in reepjes 1 zout 2 gedroogde spaanse pepers in stukje; s (zaadjes eruit) 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel sesamolie 1 teentje knoflook 2 eetlepels maïzena 3 eetlepels sojasaus 1 1/2 eetlepel gembersiroop 1 deciliter water 1 mango (ca. 350 gr), geschild, in b; lokjes 6 bosuitjes in ringen 2 savooiekoolbladeren Meng de kip met zout, de pepers en 2 el maÏzena. Doe er 2 el sojasaus, 1 el sesamolie en de uitgeperste knoflook bij. Roer 2 tl maÏzena, de rest van de sojasaus, de gembersiroop en 1 dl water tot een glad sausje. Roerbak in een wok in de rest van olie de reepjes kip tot ze verkleuren. Voeg de mango toe en laat ca. 3 minuten zacht bakken. Doe het sausje erbij en laat het al roerende indikken. Voeg de bosui toe en roerbak ca. 1 minuut. Verdeel het kipmengsel over de koolbladeren.