Struisvogelbiefstuk met oesterzwammen

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

130 gr struisvogelbiefstuk 150 gr oesterzwammen 50 gr gesnipperde ui teentje knoflook majoraan 1/2 eetl boter 15 gr bloem 50 cc halfvolle melk 50 cc kippebouillon De biefstuk kruiden en bakken in een antiaanbakpan,de oesterzwammen snijden, de ui snipperen en 5 min bakken met de knoflook en de majoraan. Smelt de boter en voeg de bloem toe. Schenk de melk en de bouillon erbij tot er een gebonden saus ontstaat en eventueel nog wat kruiden en verse peper en kruidenzout erbij. De saus bij de biefstuk serveren.

Struisvogelbiefstuk met oesterzwammen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept