Empanada con pollo (tortilla-kip vulling)

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepels olijfolie 1 grote fijngesnipperde ui 2 teentjes knoflook 250 gm kipfilet in blokjes 50 gm gedroogde abrikozen in stukjes 70 gm zwarte olijven, ontpit en fijngesn; eden 75 gm fijngehakte blanke amandelen 2 gekookte eieren in kleine stukjes 6 eetlepels zure room 1 theelepel gemalen komijn (djintan) 60 gm tortillachips met nachocheese (cas; a fie 4 takjes peterselie 1 zout Verhit in een koekepan de olie. Laat de ui ca. 3 minuten zachtjes bakken. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de kip en de abrikozen toe. Bak alles al omscheppend in ca. 7 minuten gaar. Voeg de olijven, de amandelen, het ei, de zure room en de komijn toe. Verkruimel de tortillachips erboven. Knip de peterselie erboven fijn. Schep alles goed door elkaar en breng op smaak met zout.

Empanada con pollo (tortilla-kip vulling) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wontondriehoekjes
35 min Snack
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
Mexicaanse nachotaart
2 uur-
Bekijk recept

Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
30 min -
Bekijk recept
Empanada gallega
25 min Bijgerecht
Bekijk recept