Stilton-walnootdruiven

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

125 gm stilton kaas, verkruimeld 125 gm roomkaas (mon chou) 35 pitloze witte druiven 150 gm gedopte walnoten, geroosterd en ze; er fijn gehakt 4 eetlepels fijngehakte peterselie Roer in een kom, met de hand of met een elektrische mixer, de Stilton en roomkaas tot een smeuïge massa. Neem een beetje van deze kaas en rol het om een druif. Herhaal met de rest van de kaas en druiven. Meng in een andere kom de gehakte walnoten en peterselie. Rol de kaasballetjes door dit mengsel tot ze er royaal mee bedekt zijn. Leg deze balletjes attractief op een bord en serveer. Men kan ze van tevoren maken en vervolgens 2 - 3 uur afgedekt in de koelkast bewaren.

Stilton-walnootdruiven is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Stilton-Walnootdruiven
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Stilton-walnootdruiven
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stilton met port en gekaramelliseerde peer
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kaaspie met gekaramelliseerde ui
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's blauwekaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept