Tosti's met raclettekaas, venkel en selderij

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 venkel 8 sneetjes bruinbrood boter om te besmeren 1 schaaltje raclettekaas (10 plakjes, meule d'o; r) 4 takjes bladselderij (versgemalen) zwarte peper Tosti-ijzer voorverwarmen. Venkel schoonmaken en in zo dun mogelijke plakjes snijden of schaven. Sneetjes brood aan een kant met boter besmeren. Onbesmeerde kanten van 4 sneetjes brood beleggen met raclettekaas en venkel. Blaadjes van selderij erover verdelen en sneetjes royaal bestrooien met peper. Afdekken met resterende sneetjes brood, met besmeerde kanten naar boven. Tosti's in twee porties in ca. 5 minuten in tosti-ijzer goudbruin bakken, tot kaas is gesmolten. Tosti's uit ijzer nemen en diagonaal doormidden snijden.

Tosti's met raclettekaas, venkel en selderij is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tortilla-tosti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Borreltosti's met oude kaas
35 min-
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept