1/2 zakje dille 4 zongedroogde tomaatjes op olie 10 zwarte olijven zonder pit 1 rode peper 200 gm boter op kamertemperatuur 200 gm fijngeraspte pittige kaas (bv gran; padano) 1 ei 200 gm zelfrijzend bakmeel 1 plasticfolie 1 bakpapierVoorbereiding : dille fijnsnijden.zongedroogde tomaatjes en olijven goed droogdeppen en fijnhakken. peper halveren ,zaafjes verwijderen en peper in hele kleine blokjes snijden. in kom boter met geraspte kaas mengen. ei loskloppen en met vork door boter mengen.bakmeel toevoegen en kneden tot een soepel deeg. deeg in twee porties verdelen. door ene portie dille en zongedroogde tomaatjes kneden. door andere deeg olijven en rode peper. als deeg te nat is ,wat meel toevoegen. werkvlak met meel bestuiven.van deeg rollen vormen van ca 4 cm doorsnede. deegrollen strak in plastic folie wikkelen en ca 30 min in koelkast laten opstijvenVoorbereiding swijze: oven voorverwarmen op 200 graden. bakplaat bekleden met bakpapier.deeg in plakjes van 4 mm dikte snijden.plakjes op enige afstand van elkaar op bakplaat leggen en in midden van de oven schuiven en kaaskoekjes in ca 15 min lichtbruin bakken. koekjes uit de oven nemen en laten afkoelen. kaaskoekjes tot gebruik in gesloten trommel bewaren.