1/2 ui 1/2 el margarine 1/6 komkommer 2 radijsjes 2 slabladeren 100 g geitenkaas (feta) 2 el mayonaise 1 tl ketjap manis 2 bruine bolletjes 1 takje peterselie Ui pellen en snipperen. In koekenpan margarine verhitten. Ui ± 3 min. zachtjes fruiten. In kommetje scheppen. Laten afkoelen. Komkommer wassen en in 6 plakken snijden. Van radijsjes worteltjes verwijderen en wassen. In plakjes snijden. Slabladeren wassen en uitslaan. Kaas in 4 plakken snijden. In kommetje mayonaise en ketjap door elkaar roeren. Broodjes halveren. Besmeren met mayonaisemengsel. Onderste helften op schaal leggen. Achtereenvolgens erover verdelen: slabladeren, komkommer, kaas, radijs, ui en peterselie. Kapjes er weer op zetten. Lekker met komkommersalade. voedingswaarde : 425 kcal p.p.