1 ui 2 knoflookteentjes 1 rode paprika 1 groene paprika 2 stengels bleekselderij 1 blik rode bonen 1 theelepel zonnebloemolie 1/2 eetlepel milde chilipoeder 1/2 theelepel paprikapoeder 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1 blik tomatenblokjes 2 eetlepels gesnipperde koriander 1 zout 100 gm geraspte pittige 30+ kaas 1 cayennepeper 2 eetlepels zure room (halfvet) 1 panVoorbereiding : Pel en snipper de ui en de knoflookteentjes, Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes, snijd de schoongemaakte bleekselderij in smalle boogjes,. Spoel de bonen af en laat ze uitlekken. Verhit de olie in een wok of braadpan en roerbak de ui, knoflook, paprika en bleekselderij, ca. 3 minuten . Roer de chilipoeder, paprikapoeder en komijn erdoor en bak de specerijen even mee. Voeg de tomatenblokjes met vocht en de uitgelekte bonen toe en breng het geheel , al roerende tegen de kook aan,laat de chili zachtjes,ca. 6 minuten pruttelen tot alles door en door heet is.Voorbereiding swijze: Roer ruim de helft van de kaas en de koriander erdoor en breng de chili zonodig op smaak met zout en cayennepeper. Strooi de rest van de kaas erover en geef eventueel de zure room erbij( 60 calorieën!) Serveertips: Geef er eventueel een komkommersalade bij.