80 gr worteltjes 60 gr ui 30 gr pikante kaas 1,5 dl magere melk 1 verkruimelde snee brood zout en cayennepeper snufje mosterdpoeder 1 middelgroot ei 1 middelgrote tomaat Verwarm de oven voor op 200 graden C.Schrap de worteltjes en snijd ze in schijfjes. Kook ze 10 minuten in water met zout, laat uitlekken. Snipper de ui. Doe de melk, worteltjes en de helft van de ui in een pannetje, laat een paar minuten sudderen, voeg de broodkruimels en het grootste deel van de geraspte kaas toe. Maak op smaak met zout, cayennepeper en mosterdpoeder. Klop het ei los en voeg dit langzaam bij het mengsel. Doe in een vuurvaste schotel, bedek met de resterende ui en strooi er de rest van de kaas over. Zet ca. 30 minuten in de oven tot de massa goed is gerezen en goudbruin van kleur is. Garneer met in plakken gesneden tomaat.