Funghi e polenta (champignons gevuld met kaaspolenta)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

6 grote parijse champignons 2 vleestomaten 8 theelepels gecondenseerde melk 1 vetarm bouillonblokje opgelost in; 30 cl water 4 eetlepels maïsgriesmeel 4 eetlepels geraspte 30 kaas 2 uien 2 knoflookteentjes 2 theelepels olijfolie 1 enkele salieblaadjes 1 peper 1 zout
Voorbereiding
: Verwarm de oven voor op 175 graden. Borstel de champignons schoon en snij er de steeltjes vanaf en hak deze fijn, was de tomaat en snij in stukjes. Breng de melk en de bouillon aan de kook en doe er al roerend het maïsgriesmeel bij. Blijf gedurende 3 minuten roeren en laat het griesmeel zwellen. Roer de geraspte kaas eronder en kruid met peper en zout.
Voorbereiding
swijze: Vul de champignons op met het polenta-mengsel en plaats ze in een ovenschotel. Pel en hak het knoflookteentje en de ui fijn. Verhit de olie in een pan en fruit er de ui, het knoflookteentje en de salieblaadjes in. Giet het mengsel oven de champignonhoedjes en plaats de schotel 20 minuten in een voorverwarmde oven . Serveertips: Heerlijk met een frisse salade!

Funghi e polenta (champignons gevuld met kaaspolenta) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Funghi e polenta (champignons gevuld met kaaspolenta)
Bekijk recept

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept