Kaaskroketjes met tijm en bieslook

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ei 3 sneetjes (oud) bruin boord 100 g belegen kaas 1 eetlepel fijngehakte bieslook 1 volle theelepel mosterd 1/2 theelepel tijm 3 eetlepels olie Splits het ei. Snijd de korstjes van het brood en verkruimel de sneetjes heel fijn. Rasp de kaas grof. Meng de eidooier, het bieslook, de mosterd, de tijm en 2/3 van het broodkruim door de kaas. Vorm hier 6 klein kroketjes van. Wentel deze eerst door het eiwit en rol ze dan door het broodkruim. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kaaskroketjes nel rondom bruin. Lekker met broccoli en tomaat. Wijntip: Kies een ferme, fruitige wijn bij deze pittige kroketjes met belegen kaas. Bijvoorbeeld een St. Chinian of een Fitou. voedingswaarde : 450 kcal p.p.

Kaaskroketjes met tijm en bieslook is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Kaaskroketjes
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-kaaskroketjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zaanse Gehakt-kaaskroketjes
10-20 min -
Bekijk recept
Spinazie-kaaskroketjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept