Kaas-tonijn-hapje

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 blikje tonijn in water (80 gr) 3 eetlepels oude geraspte kaas 1/2 groene paprika 1 kleine sjalot 1 eetlepel mayonaise 1 scheut citroensap 1 zout en peper Snipper de sjalot, snijd de paprika in stukjes. Giet de tonijn af en doe 'm in een bakje. Haal 'm met een vork wat uit elkaar en doe de kaas, paprika, ui, mayonaise en citroensap erbij. Door elkaar roeren. Proeven en ev. nog wat zout en peper toevoegen. Waarschijnlijk meer peper dan zout. Je kunt dit hapje direct eten, op toastjes of op brood. Je kunt het ook serveren op wat sla. Het blijft dagenlang goed in de koelkast.

Kaas-tonijn-hapje is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept