Lunchsalade met roquefort

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gram haricots verts 1 citroen 5 eetlepels olijfolie extra vierge met basilic; um 1/2 zakje formaggio da pasta (a 100 gr; grozette) 1 zout 1 versgemalen zwarte peper 1 bakje pecannoten 75 gm veldsla 75 gm rucola 200 gm in dunne plakken voorgesneden roqu; efort (daily d'or)
Voorbereiding
swijze: haricots verts schoonmaken, halveren en in ca 4 min beetjgaar koken. in zeef onder koud stromend water houden en laten uitlekken. citroen schoonboenen en 2 tl schil eraf raspen. citroen uitpersen. in kom citroensap met geraspte citroenschil plie kaas tot dressing kloppen. op smaak brengen met zout en peper. pecaannoten grof hakken .in schaal veldsla rucola en haricots verts met 2 el dressing en tweederde van pecaannoten mengen. salade over vier borden verdelen. plakjes roquefort erop leggen en rest van dressing erover sprenkelen. garneren met rest van pcaannoten Serveertips: serveren met grof bruin brood. wijn: arniston bay chenin/chardonnay kan ook als voorafje worden geserveerd!!!!!!

Lunchsalade met roquefort is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Snelle lunchsalade met geitenkaas
5 min
Bekijk recept
Lunchsalade met roquefort
25 min
Bekijk recept
Lunchsalade Vet Fase 1
10-20 min -
Bekijk recept
Lunchsalade Met Gerookte Forel
0-10 min -
Bekijk recept