250 gm macaroni 200 gm gekookte worst 100 gm jongbelegen boerenkaas 3 bosuitjes 3 tomaten 1 pot tomatenpastasaus 100 gm geraspte kaas 3 eetlepels paneermeel 1 eetlepel olijfolie Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Kook de macaroni in circa 8 minuten beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Smijd de worst en de kaas in kleine blokjes. Snijd de tomaten in vieren en verwijder de zaadjes. Schep in een kom de tomatensaus met de worst, kaas, tomaten en de uiringen door elkaar. Laat de macaroni in een vergiet uitlekken en schep de macaroni door de saus. Doe dit mengsel over in een ingevette lage ovenschaal en strooi de kaas en paneermeel erover. Druppel de olijfolie erover. Bak de macaronischotel in de oven in circa 15 - 20 minuten goudbruin Per portie: 2975 kJ / 710 kcal, 31 g eiwit, 37 g vet, 65 g koolhydraten