400 gm farfalle of macaroni 1 rode paprika 1 courgette 2 uien 40 gm boter 1/2 lepel mojoraan 100 gm verse roomkaas 150 gm (boeren-) bieslook kaas 150 gm gorgonzola of castello blue 100 gm geraspte kaas 4 eetlepels paneermeel 1 zout, peper Kook farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Oven voor verwarmen op 200 C (stand 4) Uien en paprika in stukejes snijden. Courgette in blokjes snijden. In 25gr boter de uien fruiten (~2 minuten) en vervolgens paprika en courgette meebakken (~3 minuten) en majoraan erover strooien. Vervolgens verse roomkaas erdoor scheppen en al roerende laten smelten. Farfalle afgieten en door groente mengsel scheppen. Korstjes van de bieslook kaas en de gorgonzola snijden en beide in kleine stukjes snijden. Kaasblokjes door Farfalle scheppen. Ovenschaal invetten en farfalle er in doen. Geraspte kaas en paneermeel erover strooien en rest van de boter in klontjes erover verdelen. In circa 25 minuten goudbruin en door en door heet laten worden.