5 eieren 250 gm zelfrijzende bloem 250 gm suiker 2 zakjes vanillesuiker 250 gm boter ----VOOR DE AFWERKING---- 1 cakevorm 1 griessuiker 1 ananasschijven 1 aluminiumfolie Klop de eierdooiers samen met de suiker en de vanillesuiker. Boter bijvoegen Nadien het stijfgeklopt eiwit te samen met de bloem. Luchtig opkloppen Bodem van cakevorm bekleden met alumiumfolie. Griessuiker opstrooien. Uitgelekte ananasschijven op de griessuiker schikken. Daarop het beslag gieten. Bakken in voorverwarmde oven op temperatuur volgens gebruiksaanwijzing oven. Als de koek doorbakken is omgedraaid op taartvorm leggen. Cakevorm verwijderen en heel voorzichtig de alumiumfolie. De ananasschijven zijn nu mooi ingebakken in de griessuiker. Enkele minuten laten afkoelen en weer inpakken met aluminiumfolie zodat de cake goed vochtig blijft ( voor de liefhebbers natuurlijk)